Global marka olmak istiyoruz


Üniversiteye girerken hayalim girişimci olup bir gün kendi yazılım şirketimi kurarak insanlara fayda sağlamaktı. Üniversite yıllarında yarı zamanlı olarak çalışmaya başladım ve 2011 yılında mezun olduğumda aslında 3 yıllık tecrübeye sahiptim. 2012’de şirketimi kurdum ve yazılım yapmaya başladım. Bu süreç 4 yıl böyle gitti. Bir gün e-ticareti denemeye karar verdim. Satabileceğim bazı ürünleri aldım ve pazar yerlerinde satmaya başladım.

İbrahim Bayır/Birfatura.com Kurucusu

İşler fena değildi, fakat sipariş sayısı arttıkça bunları yönetebilmek çok zaman almaya başlamıştı. Bu sorunu çözüp zaman kazanmak için satın alabilecek bir yazılım aradım ama böyle bir yazılım bulamadım. Ben de şirket içinde kullanmak için bu süreçleri yönetebileceğimiz çok basit bir yazılım yaratma kararı aldım. İlerleyen süreçte aslında benim gibi e-ticaret yapan şirketlerin buna ihtiyaçlarının olduğunu fark ettik ve bazı müşterilerimize bu yazılımı verdik. Çok hoşlarına gitti. Biz de elimizdeki tüm işleri bırakarak sadece birfatura.com’a yöneldik.

YÜZLERCE KOBİ KULLANIYOR
Bugün birfatura.com, e-ticaret yapan KOBİ’lerin birden fazla kanaldan aldıkları siparişleri tek bir noktadan entegre olarak görebilmelerini ve tek tıkla onlarca siparişi faturalandırmalarını, kargo fişlerini hazırlamalarını ve süreçlerini yönetmelerini sağlıyor. Böylece müşterilerimiz ortalama olarak 2 saniyede bir tane fatura kesebiliyor.

Eğer faturanızı klasik yöntemlerle keserseniz ortalama olarak 3 dakika alıyor. Günlük 50 siparişi olan bir KOBİ faturalama işlemini toplam 150 dakikada yaparken birfatura.com kullandığında bu süreyi toplam 2,5 dakikaya indirmiş oluyor. Birfatura.com 2016 Haziran ayında yayına geçti ve şu anda yüzlerce KOBİ’ye hizmet veriyor. Bu yıl sonu itibariyle 3 milyon adet faturanın-siparişin hazırlanmasına aracılık etti. Şu anda Türkiye’deki tüm online pazaryerlerine ve bilinen büyük e-ticaret paketlerinin hepsine entegre olarak çalışıyoruz. Birfatura. com’un amacı bu konuda en iyi hizmeti veren global bir marka olmak.

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.